Wells Academy 2020

Robert Wells, Wells Academy och Rytmus i Stockholm.
- Nu tar vi pianocampet till framtiden.

Vi är mycket glada över att vi får fortsätta vårt samarbete med Rytmus i Stockholm - En av Sveriges idag främsta musikskolor. Tillsammans välkomnar vi varmt pianister mellan 12 och 25 år, att delta i Robert Wells sommarkurs: Wells Academy - Master Class 2020 (ONLINE) På grund av rådande världsläge med Corona-viruset, vill vi denna gång träffa er via nätet. Kursen äger rum mellan 15-17 juni, på en dator och vid ett piano nära dig - Livesänt från RYTMUS i Stockholm.

OM KURSEN

I år kommer vi att hålla webbaserade seminarium och individuella lektioner via en digital streaming-tjänst, mellan kl 12.00 till 17.00. Kursen är till för dig som vill fördjupa dig i ditt pianospel, antingen inför högre musikstudier eller för dig som har musiken som hobby och vill utvecklas och inspireras. För att du skall kunna delta, krävs en stabil uppkoppling till internet.

Kursen äger rum med start kl 12.00 den 15 juni.

KURSLEDARE

Robert Wells
Victoria Power
Alice Power
Adam Dahlström
Vincent Johansson

KURSAVGIFT

Kursavgiften är 1 800 kr + lagstadgad moms (2 250 kr inklusive moms). Betalning sker till följande företags-swiss: 1233 508421. Märk betalningen med “Wells Academy”. Anmälan är bindande och anmälningsavgiften skall vara oss till handa senast måndagen den 25 maj. Max 20 elever - Först till kvarn. Anmälan är bindande.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

För att ansöka till kursen, skickar du ett mail till rhapsodyinrock@gmail.com och meddelar att du vill medverka. Skriv ”Ansökan Wells Academy - Master Class 2020” i ämnesraden.