Exklusiv slottsturné med ”Rhapsody In Rock” som firar med största sommarturnén!

Det kommer att firas stort och kungligt när Rhapsody In Rock beger sig ut på den största sommarturnén sedan 2009 med mästaren Robert Wells bakom flygeln. I år firar Robert Wells 30 år som artist så det blir lite extra av allt. Med sig har de en 60 man starka ensemble och flertalet gästartister och det kommer att bjudas på en stor dos underhållning av absolut högstaklass runt om på några landets absolut vackraste spelplatser och slott under sommaren 2016. 

Just nu befinner sig Robert Wells i Florida för att starta förberedelserna och att inspireras inför sommarens stora slottsturné.

Turnépremiär blir det i Varberg, Varbergs fästning den 27 juli 2016 och man besöker exklusivt 5 slott runt om i landet med final på Gränsö Slott i Västervik.

Biljetterna släpps fredag den 5 februari via www.showtic.se eller på tfn: 0771-13 43 00.

Turnéplan: ”Rhapsody In Rock Proms 2016”

27 Juli Varberg, Varbergs fästning. (Turnépremiär)
28 Juli Kristianstad, Bäckaskogs Slott.
29 Juli Vara, Bjertorps Slott.
30 juli Katrineholm, Ericsbergs Slott.
31 Juli Västervik, Gränsö Slott.

(Med reservation för eventuella ändringar) www.rhapsodyinrock.se

”Rhapsody In Rock Proms 2016” bjuder på klassiskt och populärmusik tillsammans med Sweden Symphony Orchestra under ledning av Ulf Wadenbrandt och några av Sveriges mest folkkära gästartister av absolut högstaklass fyllt med mycket glädje och humor! Turnépremiär blir det den 27 juli på Varbergs slottsfästning på Halländska västkusten.

Rhapsody in Rock, som kanske är den största svenska turnésuccén någonsin med över 1,9 miljoner sålda biljetter, återkommer därmed till de svenska scenerna. Royal Albert Hall, Kina, USA och Moskva är bara några av de scener som Robert och Rhapsody besökt under åren.

PJP, HitNöje – Februari 2016

Presskontakt: Rickard Werecki Lycknert, Werecki Promotion Company tfn:0707-178008 pr@werecki.com pressbilder och info via: www.werecki.com