Extra orter insatta! Jubileumsturnén med Robert Wells ”Rhapsody in Rock” firar 25år -Nu utökas turnén!

Pressmeddelande: torsdag den 8 maj 2014, Julius, PJP och Sangré Event.

Stort intresse för Robert Wells ”Rhapsody in rock” 25-års jubileum som i år firar med ny turné! Nu är det klart att turnén utökas med tre nya orter, Malmö Baltiska Hallen, Norrköping Dee Geerhallen och Göteborg The Theatre totalt besöker man 10 orter runt om i landet (Se turnéplan nedan). 25-årsjubileet kommer att firas med en 60 man stark ensemble. Symfoniorkester och kompmusiker i världsklass tillsammans med gästartister runt om i landet.

Robert Wells kommer att presentera ”Rhapsody in Rock” som det en gång började, och det kommer att bjudas på stor dos av de klassiska mästarna samt Boogie och Rock när det i höst firas 25års-jubileum med en mer nära och intim höstturné runt om i landet.

På turnén har Robert Wells med sig symfoniorkestern SSO ”Swedish Symphony Orchestra” delat med Gävle Symfoniorkester. Sofia Källgren är spikad för turnén och fler gästartister kommer att tillkomma.

25års-firandet bygger på där succén ”Rhapsody In Rock” en gång började 1989 med närheten till publiken och ”Old Time Entertainment”. Närhet, Humor, och av en mycket hög musikalisk kvalité i världsklass!

Vi vill komma publiken nära och utan TV skärmar, krympa avståndet mellan scen och salong denna gång, säger Robert Wells.

Närmare 1,9 miljoner i publiken med över 500 konserter har besökt ”Rhapsody in Rock” bara i Skandinavien under åren 1989-2014 . Över 90 gästartister .Ullevi, Råsunda, Dalhalla m.fl.arenor i Sverige. Norge, Danmark, Finland, Kina, USA, Ryssland, Tyskland och England ute i världen.

Ytterligare info samt pressbilder via: www.werecki.com

Turnéplan hösten 2014 ”Rhapsody in Rock” 25-års jubiléet
25 okt Vänersborg, Idrottshuset
26 okt Linköping, Konsert & Kongress
31 okt Stockholm, Berwaldhallen
1 nov Sundsvall, Tonhallen
2 nov Gävle, Konserthus
6 nov Malmö, Baltiska Hallen (Ny insatt ort)
7 nov Jönköping, Konserthus
8 nov Skövde, Skövde Arena
9 nov Norrköping Dee Geerhallen (Ny insatt ort)
16 nov Göteborg, The Theatre (Ny insatt ort)
(med reservation för eventuella ändringar)

Julius, PJP och Sangré Event

Kontakt:
Rickard Werecki Lycknert, tfn:0707-17 80 08 pr@werecki.com werecki promotion company
Sangré Event, Cenneth Sangré tfn: 0707-10 85 00 cenneth@sangre.se