Michael Bolton ansluter sig till Rhapsody In Rock!

Världsartisten Michael Bolton ansluter sig till Robert Wells ”Rhapsody In Rock” sommarturné 2016!
Nu är det klart! Världsartisten och kungen av soft rock Michael Bolton ansluter till ett stjärnspäckat ”Rhapsody In Rock” på Slottsturné i sommar. Det kommer att firas rejält när mästaren Robert Wells jubilerar 30 år som artist bakom flygeln och bjuder in till slottskonserter i världsklass!

På scen får Robert Wells även sällskap av Wiktoria som blev en stor publiksuccé hos svenska folket då hon medverkade i årets melodifestival med bidraget ”Save Me”. Sveriges souldrottning LaGaylia Frazier på scenen tillsammans med Johan Boding, Maria Wells och The Vocalettes. Uppbackade av Rhapsody Symphony Orchestra som kommer att bjuda på fler musikaliska överraskningar, det blir mycket nytt toppat med flera 80-tals hits och underhållning i världsklass runt om i landet!

– Redan när jag var i Miami i våras och planerade upp för årets sommarturné så var Michael Bolton ett namn som jag tänkte på tidigt! Med årets Rhapsody 80-talstema är Bolton en av de största. Efter intensiva förhandlingar i dagarna så blev det äntligen igår klart att Michael Bolton är med oss i sommar och jag är mer än nöjd att få fira mina 30år som artist tillsammans med denna ikon och alla fantastiska artister, hälsar en mycket glad Robert Wells från London.

– Jag ser oerhört mycket fram emot att träffa mina svenska vänner igen som följt mig genom åren. Jag arbetar mycket med svenska låtskrivare, nu startar jag ett nytt samarbete med Robert Wells och Rhapsody In Rock, som jag ser många möjligheter med musikaliskt, säger Michael Bolton.

Turnépremiär i Varberg, Varbergs fästning den 27 juli 2016 och besöker exklusivt 5 slott runt om i landet med final på Gränsö Slott i Västervik den 31juli 2016.
Biljetter via www.showtic.se eller på tfn: 0771-13 43 00.

Turnéplan: ”Rhapsody In Rock” sommarturné 2016

27 Juli Varberg, Varbergs fästning.
28 Juli Kristianstad, Bäckaskogs Slott.
29 Juli Vara, Bjertorps Slott.
30 juli Katrineholm, Ericsbergs Slott.
31 Juli Västervik, Gränsö Slott.
(Med reservation för eventuella ändringar)

Michael Bolton är en amerikansk artist som släppt 17 album, sålt över 53 miljoner skivor och hans första mega hit kom med ”Fools Game” redan 1983. Michael Bolton har toppat Billboardlistan i USA med låtar som ”When a Man Loves a Women” 1991, ”How Am I Supposed To Live Without You” 1989. Michael Bolton är även en framgångsrik låtskrivare och skrivit låtar till världsartister som, Cheer, Barbra Streisand, Kiss m.fl.
Läs: www.michaelbolton.com/page/about-1

Wiktoria och hennes debutsingel ”Save Me” har redan streamats över 8,5 miljoner gånger på spotify. Nästa singel Yesterday R.I.P kommer inom kort och släpps i stora delar av Europa. Efter succén i Melodifestivalen lovar det kommande året ett enormt erkännande för denna nya Svenska popprinsessa.
Följ och läs mer via: www.facebook.com/wiktoriavj?fref=ts

Rhapsody in Rock, som kanske är den största svenska turnésuccén någonsin med över 1,9 miljoner sålda biljetter, återkommer därmed till de svenska scenerna. Royal Albert Hall, Kina, USA och Moskva är bara några av de scener som Robert och Rhapsody besökt under åren.

Följ oss på: www.facebook.com/rhapsodyinrock

PJP, HitNöje – APRIL 2016

Presskontakt: Rickard Werecki Lycknert, Werecki Promotion Company tfn: 0707-178008 pr@werecki.com press: www.werecki.com