Succéturnén med Robert Wells ”Rhapsody in Rock” förlängs -fjorton nya orter insatta våren 2015!

Efter höstens publiksuccé med utsålda konserthus och arenor släpps nu fjorton nya konserter med Robert Wells 25-årsjubilerande ”Rhapsody In Rock”. Turnén förlängs och spelas våren 2015 från Helsingborg i söder till Luleå i norr!

Robert Wells presenterar ”Rhapsody in Rock” som det en gång började, och det kommer att bjudas på stor dos av de klassiska mästarna samt Boogie och Rock det firas 25års-jubileum med en mer nära och intim turné runt om i landet.

På turnén har Robert Wells med sig symfoniorkestern SSO ”Swedish Symphony Orchestra” under ledning av Ulf Wadenbrandt, rockbandet samt gästartisterna Sofia Källgren, LaGaylia Frazier och Johan Boding. Dessutom nya stjärnskottet 14-åriga pianisten Alice Power. 25års-firandet bygger på där succén ”Rhapsody In Rock” en gång började 1989 med närheten till publiken och ”Old Time Entertainment”. Närhet, Humor, och av en mycket hög musikalisk kvalité i världsklass!

”Rhapsody in Rock” har sedan 1989 genomfört över 500 konserter tillsammans med drygt 90 olika gästartister och haft nästintill ofattbara 1,9 miljoner besökare. På god väg mot 2-miljoners-strecket med andra ord. Detta på arenor runt om i landet, från Luleå i norr till Ystad i söder, innefattande legendariska konsertplatser som Dalhalla, Ullevi och Råsunda. Rhapsody In Rock har även nått utanför landets gränseroch givit konserter i Norge, Danmark, Finland, Kina, USA, Ryssland, Tyskland och England. Här märks kanske den legendariska konsertserien på Royal Albert Hall i London samt OS-konserterna i Beijing lite extra.

Läs mer via: www.rhapsodyinrock.se

Biljetterna till vårturnén 2015 släpps den 21 november 2014 via ticnet.se

Robert Wells medverkar i TV7 ́s Bingolotto den 22, 29 mars 2015.

Ytterligare pressinfo och pressbilder se: www.werecki.com

Turnéplan hösten 2014 ”Rhapsody in Rock” 25-års jubiléet!

20 mars Halmstad, Arena

21 mars Helsingborg, Arena

27 mars Kristianstad, Arena

2 april Karlstad, CCC

3 april Västerås, Konserthus

10 april Umeå, Idunteatern

11 april Piteå, Pite Havsbad

12 april Luleå, Kulturenshus

17 april Uppsala, Konsert & Kongress

19 april Stockholm, Berwaldhallen

24 april Borås, Åhaga

25 april Växjö, Konserthus

26 april Örebro, Conventum Arena

(med reservation för eventuella ändringar)

Sangré Event, Julius och PJP

Kontakt:

Rickard Werecki Lycknert, tfn:0707-17 80 08 pr@werecki.com – werecki promotion company

Sangré Event: Cenneth Sangré tfn: 0707-10 85 00 cenneth@sangre.se