Succétrion Berglund, Harryson och Wells är tillbaka! Nu gör de comeback med ”Originalet på turné”.

Berglund, Harryson och Wells, ”Originalet på turné” kommer att bli en konserthyllning till TV-program med live underhållning. Många programledare, kapellmästare och pianister har medverkat i rutan genom åren och hela Sverige har bänkat sig för att underhållas.
Nu är succétrion tillbaka och redo för Sverigeturné!

Kapellmästare Johan Landqvist som ledde ”Så ska det låta” orkestern genom de första tjugo åren ansluter sig till turnén, med hela originalbandet. Det var även Johan som kom på idén att återförena herrarna efter alla dessa år.

Medverkar gör även Nina Söderquist och Janne Åström samt lokala sångare som kommer att lyftas fram i respektive stad runt om i landet.

– Vi vill återuppliva med den unika stämningen som fanns i studion de första åren vi arbetade tillsammans. Det vill säga jammet, svänget och glädjen. Det kommer bli en sång och musikfest. Här väntas både tävlingsmoment men också musikaliska oaser med alla medverkande.
Vi kommer se till att publiken är en stor del av hela konserten, hälsar Berglund, Harryson och Wells.

 

Turnéplan: ”Originalet på turné” 2020

19 mars, Skellefteå, Anderstorpsskolans aula 20 mars, Luleå, Kulturens Hus.
21 mars, Umeå, Aula Nordica
22 mars, Bollnäs, Kulturhuset

25 mars, Göteborg, Lorensbergsteatern
26 mars, Varberg, Arena Varberg, Sparbankshallen 27 mars, Malmö, Nöjesteatern
28 mars, Kalmar, Kalmarsalen
29 mars, Karlskrona, Konserthuset

1 april, Skövde, Kulturhuset, Stadsteatern
2 april, Linköping, Konsert och Kongress, Crusellhallen 4 april, Skillingaryd, Ishallen
5 april, Norrköping, Flygeln

Biljetterna släpps torsdag den 24 oktober via rhapsodyinrock.se
Berglund, Harryson och Wells medverkade i SVT ”Så Ska Det Låta” åren 1997-2005.

PETER HARRYSON: Scenskolan 1967. Dramaten, Stockholms Stadsteater, TV profil. Filmar just nu fortsättningen på Bröllop, Begravning och Dop. Regi: Colin Nutley.

ROBERT WELLS: “Rhapsody In Rock”, Tilldelades Kungamedalj 2012,
Pianoläger Wells Academy för ungdomar. Turnérat i Kina, England, US, Australien m.fl och är aktuell med nya boken ”Blod Svett & Toner”. Just nu på jubileumsturné med ”Rhapsody In Rock”.

ANDERS BERGLUND: Etta på Billboardlistan (Hooked on a feeling) och USA-turné med ”Blue Swede” och Björn Skifs 1974. Dirigerat 16 svenska och 13 internationella finaler av Melodifestivalen. Har producerat och arrangerat konceptet Stjärnklart under 31 år. Kompositör av filmmusiken till bl.a. ”1939”. Även han kungamedaljör 2008. Just nu på jubileumsturné med ”Rhapsody In Rock”.

Läs mer via: www.rhapsodyinrock.se
Press: www.werecki.com

 

RIR EVENT, SATELLITE LIVE

Presskontakt och intervju-förfrågningar: Rickard Werecki tfn: 0707/178008 pr@werecki.com Werecki Promotion Company www.werecki.com

 

Ladda ner

Ladda ner pressrelease här